€20.000

Leidschendam-Voorburg legt leerlingenvervoerder boete op: ‘Maat is vol’

Leerlingenvervoer
Onder meer het leerlingenvervoer kent een aanzienlijke klachtenstijging. Foto: Shutterstock

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft Noot Personenvervoer een boete van 20.000 euro opgelegd vanwege tegenvallende prestaties. De maat is vol, schreef het college van burgemeester en wethouders (B&W) eind december in een mail aan de gemeenteraad. Naast de tegenvallende prestaties laat ook de communicatie richting de ouders regelmatig te wensen over.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.

1 reactie op “Leidschendam-Voorburg legt leerlingenvervoerder boete op: ‘Maat is vol’”

Stef Bouwhuis|16.01.24|16:27

Alhoewel er vaak een goede uitleg mogelijk is waarom een bepaald niveau niet gehaald wordt , is het goed informeren van de betrokken cliënten natuurlijk hoofdzaak. Verder zou er door de Gemeente als ondersteuning een financieel noodpotje gemaakt kunnen worden die, wanneer er sprake is van overmacht, de financiële ruimte moet geven om ad hoc duurder transport bij collega vervoerders in te kopen. Je kunt mij niet wijsmaken dat chauffeurs van straattaxi’s niet tijdelijke zouden willen inspringen.