Leerlingenvervoer

Den Haag legt doelgroepenvervoerder boete op

Leerlingenvervoer
Den Haag legt Noot een boete op vanwege gebrek aan verbetering omtrent de uitvoering van het leerlingenvervoer. Foto: ANP/Arie Kievit

Het leerlingenvervoer in Den Haag functioneert nog altijd niet naar behoren. Dat concludeerde het college van burgemeester en wethouders (B&W) donderdag tijdens een debat met de gemeenteraad. De gemeente legt Noot daarom nu een boete op. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.

2 reacties op “Den Haag legt doelgroepenvervoerder boete op”

Freek Daemen|20.12.23|16:02

Misschien eens andersom gaan denken.
Er wordt niet op tijd gereden omdat er veel te makkelijk WMO wordt toegekend.

We hebben structureel in Nederland een tekort aan personeel, ook in openbaar vervoer worden buslijnen geschrapt. Maar Den Haag blijft gewoon maar aan iedereen speciaal vervoer geven zonder echt te gaan kijken hoever dit nodig is. Misschien eens wat meer op maat gaan kijken, wie het echt nodig heeft.

Je kan mensen wel onbeperkt gratis taxi ritten beloven maar….

Stef Bouwhuis|19.12.23|14:54

Ik weet natuurlijk niet hoe hoog zo’n boetes is, maar als ik Noot was zou ik aan mijn eigen team voorleggen of met de huidige vergoedingen, de stress en de voortdurende druk om te verbeteren dit wel een tak van sport is om in verder te gaan.

Iemand beboeten die goed samenwerkt en zijn uiterste best heeft gedaan, is Middeleeuws. Logischer zou het zijn als de Gemeente het werk opknipt en een deel aan een ander taxibedrijven gunt.