Flitsende start

Gemeente Rotterdam tevreden over leerlingenvervoer

Taxibus van Trevvel.
Trevvel is in Rotterdam onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van het Wmo- en leerlingenvervoer. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Het leerlingenvervoer in Rotterdam kent een goede start van het schooljaar. Dat schrijft wethouder Ronald Buijt (Zorg, Ouderen en Jeugdzorg) in een brief aan de Rotterdamse gemeenteraad. Volgens de Leefbaar Rotterdam-bewindsman zijn de eerste twee weken naar tevredenheid verlopen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.

1 reactie op “Gemeente Rotterdam tevreden over leerlingenvervoer”

Cynthia de la Monte|05.09.23|19:12

Deze gemeente mensen hebben vast de klantenservice van het dramatische bedrijf trevvel niet gesproken, bij mijn zoon is er al weken af en aan ELLENDE. en dan krijg je het ene na andere smoesje, de kwetsbare is NIET geholpen bij de zogenaamde service van TREVVEL.rukorganisatie