"Ook kleine zelfstandigen"

UWV zoekt taxibedrijven voor contractvervoer

Contractvervoer
Foto ter illustratie. Foto: UWV

UWV zoekt taxibedrijven die cliënten met een beperking naar hun werk of school kunnen brengen. Geïnteresseerde taxibedrijven kunnen zich vanaf 17 juni 2024 inschrijven op het Inkoopkader. Ook kleine zelfstandigen kunnen zich inschrijven.

Als een taxibedrijf voldoet aan de eisen uit het inkoopkader, wordt een een raamovereenkomst afgesloten. Het betreffende bedrijf komt dan op een lijst met taxibedrijven, waaruit UWV-cliënten met een beperking zelf een taxibedrijf kunnen kiezen. Een raamovereenkomst met UWV betekent dus niet dat taxibedrijven automatisch opdrachten krijgen. De cliënten van UWV bepalen zelf welk taxibedrijf zij inschakelen en hoe vaak zij dit doen.

Voordelen

  • De kans om structureel ritten voor onze cliënten te maken
  • Geen maximaal aantal contracten: elk taxibedrijf dat voldoet aan onze kwaliteitseisen komt op de lijst met taxibedrijven waar onze cliënten uit kunnen kiezen
  • Een vast en marktconform tarief, gebaseerd op de maximale tarieven van de Rijksoverheid
  • Snel en makkelijk factureren via e-facturatie
  • Snelle betaling door UWV
  • Uw taxibedrijf levert een belangrijke maatschappelijke bijdrage door de mobiliteit van mensen met een beperking te vergroten

Informatie

Geïnteresseerde taxibedrijven kunnen zich vanaf 17 juni 2024 op het Inkoopkader Taxibedrijven inschrijven via TenderNed. Op TenderNed vindt u alle informatie over de procedure en alle documenten die u nodig heeft.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar clmvoorzieningen@uwv.nl.

Lees hoe u zich inschrijft op het Inkoopkader Taxibedrijven.

Auteur: UWV