Waarde 15 miljoen euro

Regio Midden-Brabant zoekt partij voor vervoercentrale

Rolstoelbus. Foto: iStock / Martin Bowra
Foto ter illustratie. Foto: iStock / Martin Bowra

Regio Midden-Brabant is op zoek naar een partij die voor in ieder geval de komende 7,5 jaar de vervoercentrale voor het doelgroepenvervoer onder zijn hoede neemt. Inclusief verlengingen heeft het contract een duur van in totaal 11,5 jaar.

“De vervoercentrale is de kritische schakel in de samenwerking met de deelnemers van Regiovervoer Midden-Brabant, de reizigers, vervoerders en is verantwoordelijk voor de implementatie, planning, uitvoering, als communicatie met alle partners en reizigers”, zo staat te lezen op TenderNed. Verder is de vervoercentrale verantwoordelijk voor de tijdige en adequate bestelling van vervoerscapaciteit, binnen de kaders van het inkoopcontract.

De opdracht heeft een initiële looptijd van 7,5 jaar en kan twee keer met twee jaar worden verlengd. De maximale contractduur heeft inclusief verlengingen een totale looptijd van 11,5 jaar. De opdracht heeft een waarde van 15 miljoen euro en start op 1 februari 2025. Geïnteresseerde partijen hebben nog dertig dagen de tijd om zich op de opdracht in te schrijven.

Vervoerders

In februari werd bekend welke vervoerder het doelgroepenvervoer de komende jaren uitvoeren. De vervoerders zijn Munckhof, Connexxion, Taxi Korthout, ZCN en Van Driel. Het contract van de vervoerders treedt op 1 augustus in werking.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.