Online vindbaarheid

Carlo Cahn over chauffeurstekort: ‘Touringcarbedrijven, wees zichtbaar’

Carlo Cahn
KNV-directeur en BVN-secretaris Carlo Cahn. Foto: KNV

Bus- en touringcarbedrijven die kampen met chauffeurstekorten, doen er goed aan om online zo zichtbaar mogelijk te zijn. Dat stelt Carlo Cahn, secretaris van Busvervoer Nederland (BVN). Door een goede vindbaarheid op internet te creëren, hebben touringcarbedrijven een grotere kans om sneller aan personeel te komen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.

1 reactie op “Carlo Cahn over chauffeurstekort: ‘Touringcarbedrijven, wees zichtbaar’”

Stef Bouwhuis|16.01.24|16:31

Een campagne waarin een goed beeld gegeven wordt van chauffeurs die genieten van dit vak kan heel erg helpen. Vaak zijn touringcar ritten ‘dankbaar’ werk, waar je als je de Nederlandse taal en bijvoorbeeld het Engels goed beheerst mooie relaties uit ‘kunnen’ voortkomen. Gratis opleidingen kunnen ook helpen.