leerlingenvervoer

Stichting Lucas Onderwijs zet leerlingenvervoer in de markt

Een kind kijkt uit een raam
Foto ter illustratie Shutterstock, Irina Wilhauk

Stichting Lucas Onderwijs uit Den Haag besteedt het leerlingenvervoer aan. Het gaat om het vervoer van ongeveer 190 leerlingen en hun begeleiders over een afstand van twee kilometer.

De overeenkomst is gepubliceerd op aanbestedingsplatform Tenderned en heeft een looptijd van anderhalf jaar, van 26 februari 2024 tot 18 juli 2025. Het geschatte aantal inzetdagen komt over die periode uit op 285.

De onderwijsorganisatie behoudt zich het recht voor om twee keer te verlengen onder dezelfde condities, tot uiterlijk de kerstvakantie van 2025. Het aantal inzetdagen kan daardoor oplopen tot 360, blijkt uit de publicatie.

Stichting Lucas Onderwijs vraagt inschrijvers een prijs in te dienen op basis van het aantal in te zetten bussen en het aantal inzetdagen. Ook de kwaliteit en veiligheid van het vervoer wegen mee bij de uiteindelijke gunning.

Geïnteresseerde partijen kunnen zich tot 29 januari inschrijven.

Lees ook:

Auteur: Laura Houtenbrink