Grote chaos bij taxi’s in weekendnachten

Daklicht. Foto: ProMedia (VK)
Foto ter illustratie. Foto: ProMedia

Taxibedrijven hebben in de weekenden rond middernacht te maken met grote drukte. Steeds vaker worden ritten hierdoor noodgedwongen afgewezen. De sluiting van de horeca om 00.00 uur en de beperkte capaciteit worden gezien als oorzaken van dit probleem.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

3 reacties op “Grote chaos bij taxi’s in weekendnachten”

Pierre van Aert|24.10.21|11:09

Eigenlijk moeten de gemeenten bij de uitgaanscentra gewoon een personen geleidingssysteem hebben á la Efteling met een handhaver er bij, ook Schiphol had dat. Zodat iemand op zijn beurt moet wachten.
Maar ja de gemeenten zal dat allemaal een zorg zijn. Talloze malen gewoon doorgereden omdat er geknokt werd voor wie de taxi was.

Andries Pieterson|21.10.21|11:55

Pierre: Ik vroeg altijd naar de naam als ze zeiden besteld te hebben. Bij een verkeerde naam zei ik steevast: fout antwoord. Ben blij dat ik dat gestress nu niet meer heb met mijn 68 jaar. gewoon nog een paar dagdelen per week is voor mij leuk, maar geen noodzaak meer

Pierre van Aert|18.10.21|22:23

Dan kom je op de standplaats in het centrum aan, gewoon 100 meter voor de standplaats, waar 50 man op een taxi staat te wachten stoppen en dan kijken wie er het hardst kan lopen, die mag mee.

Of je krijgt een rit op van de centrale, ophalen Kees, dan roep je uit het raam Kees, dan roept er 30 man terug, ja hier