Ook taxibedrijven Veolia vallen onder verkoop Veolia Nederland

Geld. Foto: iStock / darkojow
Foto ter illustratie. Foto: iStock / darkojow

Het zijn spannende tijden voor vervoerder Veolia Transport Nederland. Het Franse moederbedrijf maakte afgelopen weekend bekend haar Nederlandse tak in de verkoop te zetten. Hier vallen ook vervoersregisseur PZN en de taxibedrijven Peutax (Breda) en TCMB (Tilburg) onder. Hoewel Veolia Transport Nederland goed presteert, leidt het moederbedrijf onder de economische crisis in Europa. Veolia-directeur Manu Lageirse: “Veolia Transdev heeft een hoge schuldengraad en men wil met de verkoop de schuldengraad verminderen.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.