Events

Mobiliteit.nl organiseert jaarlijks uiteenlopende evenementen in de mobiliteitssector. Onderstaand vindt u de agenda voor de evenementen van 2024.

Nationaal Automotive Congres

28 mei 2024

Het Nationaal Automotive Congres is een initiatief van Automotive, de belangrijkste vaktitel in de autobranche, met een bereik binnen de doelgroep van meer dan 90%. Deze doelgroep bestaat uit dealerbedrijven, middelgrote en grote universele autobedrijven, auto-importeurs, brancheorganisaties, grote opdrachtgevers zoals leasemaatschappijen en verzekeraars, en toeleveranciers van bijvoorbeeld equipment, onderdelen, ict en andere soorten dienstverlening.

Nationaal Automotive Congres


Congres Laadinfra

28 mei 2024

Samen met gastheer gemeente Arnhem, kennispartner Vereniging DOET en andere stakeholders wordt er verzorgt voor een interessant congresprogramma over ‘slimmer laden’. U kunt rekenen op tientallen sprekers, interessante break-out sessies en diverse mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen of bij te praten met bekenden.

Kortom, dit wordt een dag vol energie voor uw netwerk en uw kennis!

Congres Laadinfra


Ov Congres

14 november 2024

Op 13 en 14 november 2024 bruist Jaarbeurs Utrecht van energie tijdens OV Expo ’24. De Nederlandse ov-sector bevindt zich in een boeiende transitie, met kansen en uitdagingen die hand in hand gaan. Onderdeel van de OV Expo is het OV Congres, waar we met elkaar in gesprek gaan over actuele onderwerpen binnen de sector. Zet het alvast in je agenda: het OV Congres is dit jaar op 14 november 2024!

OV Congres


Ov Expo

13 & 14 november 2024

Zet het alvast in je agenda: de volgende editie van OV Expo ‘ 24 is op 13 en 14 november 2024! Ontmoet duizenden OV professionals op de beursvloer, hoor meer over de laatste producten en diensten en doe nieuwe kennis op tijdens de gratis workshops of het congres. Save the date!

OV Expo


Taxi Expo

13 & 14 november 2024

Op 13 en 14 november 2024 vindt de Taxi Expo ‘24 weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Op weg naar een duurzame toekomst, is de taxisector volop bezig zichzelf opnieuw uit te vinden. Digitalisering en innovatieve technologieën transformeren de branche ingrijpend. Ondernemers zijn op zoek naar hun plek binnen het nieuwe speelveld van mobiele apps, online platforms en slimme mobiliteit-oplossingen, die tot doel hebben de ervaring van reizigers efficiënt en comfortabel maken.

Taxi Expo