Aanbesteding

Deltion College uit Zwolle zoekt nieuwe touringcarvervoerder

Touringcars
Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Don Pablo

Het Deltion College is op zoek naar een nieuwe touringcarvervoerder die eendaagse reizen gaat verzorgen. De opdracht heeft een looptijd van vier jaar en heeft een waarde van 330.000 euro, exclusief btw.

“Binnen het Deltion College worden regelmatig reizen georganiseerd, waarbij de inzet van touringcars is gewenst”, schrijft de Zwolse school op TenderNed. “Om een partij te selecteren die hierbij als dienstverlener deze inzet verzorgd, is deze aanbesteding georganiseerd. De inhoud van de opdracht betreft nadrukkelijk slechts de inzet van touringcarvervoer voor eendaagse reizen.”

Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt door het Deltion College voor 60 procent gekeken naar kwaliteit en voor 40 procent naar de prijs. Geïnteresseerde partijen hebben nog 45 dagen om zich op deze opdracht in te schrijven.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.