AUTO BESCHADIGD

Taxibestuurster gewond na eenzijdige botsing

ambulance, sirene

Een taxibestuurster is zondagmiddag gewond geraakt toen ze tegen een lantaarnpaal botste op de Doctor Lelylaan in Leiden, ter hoogte van de Haagse Schouwweg.

 De vrouw verloor nabij de Haagse Schouwweg door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en kwam rond 14.30 uur tot stilstand tegen de lantaarnpaal. Het slachtoffer is volgens Sleutelstad.nl met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd, nadat ze eerst in een andere auto was opgevangen tot de ambulance arriveerde,. Er zaten op het moment van het ongeluk geen andere personen in de taxi. De auto is flink beschadigd en afgevoerd door een berger.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Jacques Geluk

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.