Plannen liggen klaar

Noordoost-Nederland doet laatste roep om geld voor “vergeten” Nedersaksenlijn

Ondernemers en bestuurders overhandigden eerder het Bidbook Nedersaksenlijn aan Vivianne Heijnen. Foto: Stichting Nedersaksenlijn.

Bestuurders en ondernemers uit Noordoost-Nederland overhandigen vandaag het Bidbook Nedersaksenlijn aan de Tweede Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat. Met het dik zeventig pagina’s tellende boekwerk wil de groep alsnog Rijkssteun voor de ‘vergeten’ Nedersaksenlijn. “De spoorverbinding tussen Groningen, Stadskanaal, Emmen, Twente én Duitsland is volgens hen een ‘gamechanger’ voor het gebied.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander Van Vliet

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.