overstappen

Minder vluchten en meer treinen door samenwerking KLM en Thalys

KLM en Thalys gaan samenwerken. Foto: KLM
KLM en Thalys gaan samenwerken. Foto: KLM

KLM en Thalys gaan samenwerken door een snelle treinverbinding tussen Schiphol en Brussel aan te bieden. Het is daardoor een stuk makkelijker voor reizigers die landen op Schiphol om over te stappen op Brussel. Door de samenwerking kan KLM een dagelijkse vlucht naar Brussel schrappen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander Van Vliet

1 reactie op “Minder vluchten en meer treinen door samenwerking KLM en Thalys”

Pat Rick|21.07.22|13:57

Het is goed om dit te doen, nu alleen nog de bagage om dit Air2Rail product volwassen te maken. Zal lastig worden, want de TGVs zijn niet gebouwd op vracht. Dus moet de bagage-check-in nog op Schiphol gebeuren.

In Duitsland werkt LH al heel lang samen met Deutsche Bahn, en laat binnenlandse ICs met LH-vluchtnummers rijden. Zou in NL ook moeten kunnen, met stoelreserveringssysteem zoals in Denemarken. NS moet niet stil blijven staan, maar meegaan in technische ontwikkeling.