Investering van 30 miljoen euro in beter OV naar Scheveningen

Scheveningen strand (foto: NS)
Persbericht NS

De gemeente Den Haag, Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) en NS investeren in totaal 30 miljoen in de verbetering van de verbinding tussen Den Haag en Scheveningen met de tram en trein. Daartoe hebben de partijen en stadsvervoerder HTM donderdag de overeenkomst Slim en Schoon getekend, waarin de eerste ideeën staan om dit voor elkaar te krijgen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Marieke van Gompel

1 reactie op “Investering van 30 miljoen euro in beter OV naar Scheveningen”

Wiebe Goossen|01.06.21|14:07

Niet in te zien is waarom NS een onevenredig groot deel van de kosten op zich zou moeten nemen, terwijl de lusten alleen bij de regio terecht zouden komen. Terzijde zij opgemerkt, dat zich hier de kortzichtige politiek van het verleden wreekt: er wás al een behoorlijke verbinding met Scheveningen die echter om verschillende, toen misschien moverende redenen is opgebroken. Nu men er met de stadstram niet meer uitkomt moeten alsnog miljoenen worden besteed aan behoorlijke bereikbaarheid.