Kensington neemt videoclip op in spoortunnel Noord/Zuidlijn

Kensington, videoclip, Noord/Zuidlijn

De Utrechtse band Kensington heeft zijn nieuwe clip opgenomen in de metrotunnel van de Noord/Zuidlijn. Het gaat om de nieuwe single ‘All for Nothing’. De bandleden vonden het een geweldige ervaring. “We werden ook heel fijn geholpen door de mannen die bezig zijn met de constructie van dit megaproject. Alle spullen gingen bijvoorbeeld in een grote container aan een kraan naar beneden. We hebben ook nog een rondleiding gekregen en het resultaat is supervet geworden, dus het kon eigenlijk niet beter.”

“Onze vriend en vaste regisseur Boris Booij kwam samen met Niles, onze drummer, op het idee om te gaan filmen op een extreme, unieke locatie. De Noord/Zuidlijn is natuurlijk nog niet helemaal af, dus de nog lege, kale tunnels pasten heel goed bij de sfeer van het nummer: het beeld versterkt echt de muziek”, aldus Kensington.

Vinylplaten

Als dank wil de band graag tien exclusieve, gesigneerde vinylplaten verloten onder de volgers van Dienst Metro: vijf van het album Streets en vijf van Home Again. Ga naar de pagina van Dienst Metro Amsterdam om te reageren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.