Alain Flausch van UITP spreker tijdens Nationaal Congres OV

Alain Flausch, secretaris-generaal, UITP

Secretaris-generaal Alain Flausch van UITP verzorgt op 27 maart tijdens het Nationaal Congres Openbaar Vervoer de keynote speech. Tijdens het congres is er aandacht voor de Lange Termijn Spooragenda (LTSA), het Vierde Spoorpakket van de Europese Commissie, duurzaam openbaar vervoer, de OV-chipkaart en Big data in het OV. Lezers van OVPro krijgen een korting van 15 procent op de deelnameprijs.

UITP is het platform voor wereldwijde samenwerking, business development en het delen van kennis. UITP is de wereldwijde pleitbezorger van het openbaar vervoer en duurzame mobiliteit, en de promotor van innovaties in de sector.

Samenwerkingsinitiatief

Diverse OV-partijen hebben in maart 2013 op het Nationaal Congres Openbaar Vervoer het samenwerkingsinitiatief ‘Samen op reis: OpStap naar een beter OV’ overhandigd aan het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Voorzitter Arriën Kruyt bespreekt op 27 maart 2014 de stand van zaken en vertelt over de concrete vorderingen van zes pilots.

Andere sprekers zijn Jeroen Fukken, directeur  Openbaar Vervoer en Spoor van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Wim Kuijken, voorzitter Critical Review Team/Klankbordgroep LTSA, wethouder Peter Smit van Den Haag en Myra Koomen, directeur Corporate Affairs van Connexxion.

Bestuursdiner

Het congres wordt afgesloten met een OV-bestuursdiner. Daarbij verzorgt John van Vianen, directeur Zakelijke Markt KPN, de aftrap en zijn Guido van Woerkom van de ANWB, oud-secretaris-generaal Hans Rat van UITP en directeur Manu Lageirse van Veolia aanwezig.

Voor leden en relaties van OVPro geldt een korting van 15 procent op de deelnameprijs. Wanneer u gebruik wil maken van het aanbod, kunt u een e-mail sturen met uw contactgegevens naar Rick Hoevenaars: r.hoevenaars@bouw-instituut.nl onder vermelding van ‘deelname Nationaal Congres Openbaar Vervoer’. Het volledige programma en alle sprekers zijn terug te vinden op de website van het Nationaal Congres Openbaar Vervoer.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.