Vijf inschrijvingen voor busvervoer regio IJsselmond

Provinciehuis Zwolle

De provincies Overijssel en Flevoland hebben vijf inschrijvingen ontvangen op de Europese aanbesteding voor het verzorgen van het streekbusvervoer in de regio IJsselmond. De geïnteresseerde vervoerders zijn Syntus, Arriva, DVG IJsselmond, OV Regio IJsselmond en Noot Touringcar Ede.

De inschrijvingen worden deze maand beoordeeld op de in de aanbesteding gestelde eisen. Naar verwachting nemen Gedeputeerde Staten eind juni een besluit over de gunning van het busvervoer voor de komende tien jaar. De nieuwe vervoerder gaat dan in december 2013 van start.

Aanbesteding

De provincies Overijssel en Flevoland hebben de aanbesteding voor het busvervoer in de regio IJsselmond in februari 2013 in de markt gezet. Het vervoersgebied bestaat uit het streekbusvervoer in het gebied Noordwest-Overijssel (Kampen, Genemuiden en Steenwijk) en Flevoland (met uitzondering van Almere).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

1 reactie op “Vijf inschrijvingen voor busvervoer regio IJsselmond”

Heimen Stoffels|05.06.13|12:42

Correctie: Almere zit er ook deels bij want lijn 159 en 160 zijn van de concessie IJsselmond.

Verder vraag ik me af waarom een touringcarbedrijf uit Ede ineens de concessie wil…