POLITIE ZOEKT GETUIGEN

Mishandeling op station Almere Centrum tijdens ochtendspits, slachtoffer zwaargewond

Almere Centrum
Station Almere Centrum. Beeld ter illustratie. Foto: M.J.J. de Vaan / Shutterstock

Een 26-jarige man is vrijdagochtend zwaargewond geraakt bij een mishandeling op station Almere Centrum. Dat laat de politie deze week weten. Het slachtoffer zou op een bankje op het station hebben gezeten toen hij een harde klap kreeg. Het incident gebeurde tijdens de drukke ochtendspits tussen 7.45 uur en 9.15 uur.

De politie meldt dat het slachtoffer na de mishandeling zelf naar het ziekenhuis is gegaan waarna hij zijn familie heeft gebeld. De familie van het slachtoffer heeft vrijdagavond de politie ingelicht over de mishandeling.

De politie is nog op zoek naar de dader van de mishandeling. De verdachte droeg vrijdagochtend een vissershoed en had een donkerblauw shirt aan met opschriften van de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam op de mouwen. Ook had hij in zijn nek een 036-tatoeage: het netnummer van Almere.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor Mobiliteit.nl