St. Antonius Ziekenhuis

Gratis ov voor zorgmedewerkers na instorten garage ziekenhuis Nieuwegein

De parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein stortte zondagavond deels in. Foto: ANP /HOLLANDSE HOOGTE /ROBIN UTRECHT

Medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein kunnen deze week gratis reizen met U-OV. De parkeergarage van het ziekenhuis stortte zondagavond deels in, waardoor het niet mogelijk is om met de auto naar het werk te komen.

“Om medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein te ontzorgen, biedt Qbuzz in samenwerking met provincie Utrecht gratis openbaar vervoer aan in het U-OV reisgebied”, schrijft vervoerder Qbuzz in een nieuwsbericht.

Medewerkers van het ziekenhuis kunnen op vertoon van hun personeelspas gratis van en naar het werk reizen met de bussen en trams van U-OV. Deze speciale regeling geldt sinds dinsdag en duurt nog tot en met vrijdag 31 mei.

Het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein draait dinsdag sinds het middaguur weer “op 100 procent”, aldus een woordvoerder. Maandag werd het grootste deel van de zorgafspraken nog afgezegd.

Parkeren

Bezoekers die met de auto komen wordt gevraagd te parkeren bij garages bij het winkelcentrum van Nieuwegein. Sinds dinsdag 07.00 uur rijden vanaf daar pendelbussen heen en weer naar het ziekenhuis. Medewerkers wordt gevraagd aan de rand van Utrecht te parkeren bij P+R Papendorp. Vanaf dinsdagochtend vroeg rijden vanaf daar grote bussen op en neer.

Onderwerpen: ,

Auteur: Erik Verheggen

Hoofdredacteur Mobiliteit, ProMedia Group