ultimatum

Staking dreigt bij NS na afwijzen cao-voorstel

FNV-actievoerder. Foto: Archief OVPro
FNV-actievoerder. Foto: Archief OVPro

Acties en stakingen op het spoor lijken onafwendbaar geworden. Met een ruime meerderheid van meer dan negentig procent hebben de leden van FNV Spoor het NS cao-bod vandaag definitief afgewezen. “Onze leden hebben zich massaal uitgesproken en zijn bereid tot het voeren van acties en stakingen”, zegt FNV.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander Van Vliet

1 reactie op “Staking dreigt bij NS na afwijzen cao-voorstel”

Teko Salverda|04.08.22|11:44

In deze tijd van prijsstijgingen, vooral energie, brengt vele ertoe zuiniger aan te doen, bijv. fiets of ov i.p.v. auto. We zullen allemaal wat moeten inleveren, waarbij de armsten ontzin moeten worden. De FNV kiest blijkbaar voor een andere oplossing: gewoon prijscompensatie, zodat men prettig door kan gaan met verkwisten.