Hans Smits keert terug als directeur EvoBus Nederland

Hans Smits nieuwe CEO EvoBus Nederland BV
Bron: EvoBus

Hans Smits wordt vanaf 1 juni opnieuw algemeen directeur bij Daimler Buses | EvoBus Nederland. In die hoedanigheid mag hij aan de slag met de introductie van de elektrische Mercedes-Benz eCitaro en de transitie naar e-mobility. Smits volgt Martin Biewald, die de afgelopen vier jaar CEO was. Biewald stapt over naar EvoBus Duitsland.

Voor Smits is dit een vertrouwde positie, want hij vervulde van 2008 tot 2012 al dezelfde functie. Hierna ging hij aan de slag voor de moedermaatschappij EvoBus GmbH. In die hoedanigheid was hij de afgelopen jaren verantwoordelijk voor het wereldwijde Key Accountmanagement en de activiteiten met gebruikte bussen binnen EvoBus. Dit laatste zal hij ook blijven doen in zijn nieuwe functie.

Ervaring

“Ik ben zeer verheugd om terug te keren naar EvoBus Nederland B.V. waaraan ik altijd goede herinneringen heb gehad”, laat Smits weten. “Ik kijk er dan ook naar uit om de opgedane ervaringen mee te nemen en toe te passen. De transitie naar eMobility en de introductie van de Mercedes-Benz eCitaro de komende maanden EvoBus Nederland B.V brengt interessante en mooie uitdagingen voor het hele team van EvoBus Nederland B.V. met zich mee. Bovendien verheug ik me er natuurlijk op de relaties met onze klanten verder uit te bouwen.”

De vertrekkende directeur laat weten het jammer te vinden om de Nederlandse tak te verlaten, maar zegt zich tevens te verheugen op zijn nieuwe rol. “Ik kijk bij EvoBus Nederland B.V. terug op een mooie tijd en kijk uit naar mijn nieuwe functie als Manager Customer Service en Parts EvoBus Duitsland. Graag wil ik alle klanten bedanken voor het gestelde vertrouwen in EvoBus Nederland.”

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.