Aanbesteding

Jobinder zoekt nieuwe regievoerder mobiliteitscentrale

Taxibusje van Jobinder
Jobinder verzorgt zowel Wmo- als leerlingenvervoer. Foto: Jobinder

Jobinder, het vervoersysteem van de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Noardeast-Fryslân en Tytsjerksteradiel, is op zoek naar een nieuwe regievoerder voor de mobiliteitscentrale. De regie van onder meer het Wmo- en leerlingenvervoer maken deel uit van de opdracht. 

“De regiecentrale voert de regie over de genoemde vervoervormen, neemt de ritten aan, plant deze in en deelt de ritten uit. De vervoerders rijden vervolgens de ritten”, legt Jobinder de opdracht uit op TenderNed. Ook de klachtenafhandeling, communicatie en het opstellen van inzetroosters maken onderdeel uit van het takenpakket.

Tijdens de gunning van de opdracht wordt voor 60 procent gekeken naar kwaliteit en voor 40 procent naar de prijs. Het contract treedt per 1 januari 2025 in werking, heeft een initiële looptijd tot 31 december 2028 en kan daarna vier keer met een jaar worden verlengd. Geïnteresseerde bedrijven hebben tot 16 mei om zich op deze opdracht in te schrijven.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.