Gunning

Gedeputeerden- en directievervoer Noord-Holland naar Bouwens

Directievervoer
Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock

Bouwens Chauffeursdiensten wordt voor in ieder geval de komende twee jaar verantwoordelijk voor het vervoer van gedeputeerden en directieleden in Noord-Holland. Dat meldt de provincie via TenderNed. De opdracht heeft een waarde van 400.000 euro.

Noord-Holland stelde tijdens de aanbestedingsprocedure strenge kwaliteitseisen. Niet voor niets woog de kwaliteit voor maar liefst 90 procent mee. Een hoogwaardige dienstverlening, vakkundige chauffeurs en de continuïteit van het vervoer stonden hierbij centraal, evenals duurzaamheid. Zo moet minimaal de helft van het vervoer uitgevoerd worden met volledig elektrische voertuigen.

De opdracht treedt per 1 augustus in werking en heeft een initiële looptijd van twee jaar. De opdracht kan in totaal met twee jaar worden verlengd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.