Benoeming

Matt Komorowski nieuwe Chief Revenue Officer myPOS

Matt Komorowski
Matt Komorowski. Foto: myPOS

Matt Komorowski is benoemd tot de nieuwe Chief Revenue Officer van betaalprovider myPOS. In zijn nieuwe rol wordt Komorowski verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen myPOS. 

“We zijn verheugd Matt te mogen verwelkomen in deze belangrijke tijd”, zegt myPOS-directeur Mario Shiliashki, die zelf in april aantrad als ceo. “Ik twijfel er niet aan dat zijn leiderschapsstijl en expertise myPOS zullen helpen de inkomstenstroom te versnellen en ons ertoe aanzet de marktleider in het mkb-betaalsegment te worden.”

“Het is een eer om bij myPOS aan de slag te gaan”, zegt Komorowski over zijn benoeming. “Ik kijk ernaar uit om samen met het team onze MKB-klanten nog beter te bedienen. myPOS heeft een uniek bedrijfsplatform ontwikkeld en ik ben ervan overtuigd dat we samen het MKB kunnen ondersteunen als hun beste groeipartner.”

Matt Komorowski werkt als ruim twaalf jaar in de betaalwereld, bij onder meer PayPal, Groupon en de Boston Consulting Group. Meest recentelijk was hij CRO bij Volt.io, een financiële instelling in Londen waar hij verantwoordelijk was voor het stimuleren van open banking producten in verschillende branches en internationale markten.

Onderwerpen:

myPOS