'Vergt veel planning'

Munckhof wederom vervoerder tijdens golftoernooi KLM Open

Joost Luiten tijdens de KLM Open
Joost Luiten in actie tijdens de KLM Open. Foto: ANP/Sander Koning

Munckhof mag net als voorgaande jaren het vervoer van zowel spelers als toeschouwers verzorgen tijdens de KLM Open, een groot internationaal golftoernooi. Het vervoersbedrijf zal onder meer bezoekers vervoeren tussen de parkeerplaatsen en de golfbaan.

Volgens Hans Bartels, bedrijfsleider bij Munckhof Reizen, vergt zo’n groot evenement veel planning. “Er moeten genoeg touringcars geregeld worden en er moet een gedegen vervoersplan liggen”, zegt Bartels daarover. “Het vervoersplan wordt gemaakt op basis van de trainings- en wedstrijdtijden en moet kloppen.”

Munckhof zet tijdens het golftoernooi twaalf tot veertien touringcars in. Verder maakt het vervoersbedrijf gebruik van ov-bussen en wordt er samengewerkt met onderaannemers.

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.