Per 15 juni

Trevvel ziet algemeen directeur Arno van Haasterecht vertrekken naar afvalbedrijf

Arno van Haasterecht
Arno van Haasterecht zwaait per 15 juni af als algemeen directeur van Trevvel. Foto: ANP/Frank de Roo

Arno van Haasterecht vertrekt per 15 juni als algemeen directeur van Trevvel. Dat maakt het Rotterdamse vervoersbedrijf dinsdag bekend. Van Haasterecht verruilt Trevvel voor afvalverwerkingsbedrijf Cyclus NV, waar hij directeur wordt. 

“Wij bedanken Arno voor zijn waardevolle bijdrage aan de groei en successen van ons bedrijf”, schrijft Trevvel, die in Rotterdam verantwoordelijk is voor de uitvoering van het doelgroepenvervoer, in de brief.

Naast het vertrek van Van Haasterecht, kondigt Trevvel tegelijkertijd de aanstelling van Mirl de Bruin aan. Zij wordt per 15 juni de nieuwe general manager van Trevvel. Zij zal zitting nemen in het directieteam van het Rotterdamse vervoersbedrijf, naast operationeel directeur Hans Rottier en financieel directeur André Heijboer.

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.