Waarde: 340.000 euro

Gebo Tours nieuwe touringcarvervoerder Deltion College

Touringcars
Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Don Pablo

Gebo Tours is voor de komende vier jaar verantwoordelijk voor de uitvoering van het touringcarvervoer van het Deltion College. Dat meldt de Zwolse school via TenderNed. Gebo Tours gaat voor het Deltion College eendaagse reizen verzorgen.

Begin dit jaar maakte het Deltion College eveneens bekend op zoek te zijn naar een nieuwe touringcarvervoerder. De Zwolse school organiseert regelmatig reizen waarbij de inzet van touringcars gewenst is. De opdracht behelst enkel touringcarvervoer voor eendaagse reizen.

Tijdens de aanbestedingsprocedure werd er voor 60 procent gekeken naar de kwaliteit en voor 40 procent naar de prijs. De opdracht heeft een totale waarde van 340.000 euro.

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.