Aanbesteding

Edam-Volendam gunt opdrachten leerlingen- en zwemvervoer

Leerlingenvervoer, leerlingen, gordel
Foto ter illustratie. Foto: iStock/LightFieldStudios

Edam-Volendam gunt het leerlingenvervoer aan Taxicentrale Witteveen. De gemeente brengt het zwemvervoer onder bij Munckhof Taxi.

Dat blijkt uit de publicatie van de gunning op aanbestedingsplatform Tenderned. De overeenkomsten gaan in op 26 februari 2024 en kennen een looptijd van twee jaar en vijf maanden, waarbij de gemeenten de overeenkomst nog twee keer kan verlengen.

De waarde van het perceel leerlingenvervoer, dat door Witteveen uitgevoerd zal worden, komt over de contractperiode uit op ruim 2,7 miljoen euro. Er zullen volgens de gemeente 103 leerlingen gebruik maken van het vervoer.

Edam-Volendam heeft de gunning gebaseerd op de kwaliteit van het vervoer (60 procent) en de prijs (40 procent) van de inschrijvers. Vier partijen hadden interesse om het leerlingenvervoer uit te voeren, bij het zwemvervoer kon de gemeente kiezen uit drie inschrijvers.

Lees ook:

Auteur: Laura Houtenbrink