JW verzekeringen

Nieuwe taxiverzekering kent vliegende start: ‘Al 500 ondernemingen overgestapt’

Daklicht taxi. Foto: iStock / Byoung Joo
Daklicht. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Byoung Joo

Sinds kort zijn voor een grote groep ondernemers taxiverzekeringen beschikbaar met als risicodrager buitenlandse verzekeraars, JW Verzekeringen heeft via een van de grootste verzekeringsvolmachten van de wereld, toegang tot buitenlandse verzekeraars die taxi’s in Nederland willen verzekeren. Volgens JW Verzekeringen is het gezamenlijke doel van deze verzekering om voor de lange termijn de premies laag te kunnen houden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

1 reactie op “Nieuwe taxiverzekering kent vliegende start: ‘Al 500 ondernemingen overgestapt’”

Stef Bouwhuis|07.02.23|12:51

Het grote nadeel van deze massale overstap is, dat als een groot smaldeel bij één verzekeraar zit en deze plotsklaps zijn acceptatie wijzigt, omdat ze het schadeverloop te riskant vinden, er een crisis op de taximarkt ontstaat. Er is een belang om óf verdeeld te zijn over meerdere maatschappijen óf een soort ‘eigen onderlinge verzekering’ te creëren, waarbij het eigen risico redelijk hoog is.